Hiba és karbantartás bejelentés

Jelentse be egyszerűen és gyorsan háztartási gépének meghibásodását!
A hiba pontos leírása. Próbálja minél jobban körülírni a hibajelenséget! Kérjük ne csak annyit írjon például, hogy folyik a mosógép, hanem próbálja meg leírni, hogy melyik oldalon, a program melyik részénél, sok, vagy kevés víz folyik, stb.! Minél jobban ismerjük a hibát, annál hatékonyabban tudunk segíteni.

Hol találom az adattáblát?

Márkánként és készülékenként eltérhet, hogy a gyártó hova rögzíti a készülék azonosítóit tartalmazó adattáblát. Ehhez próbálunk most egy kis iránymutatást adni, hogy gyorsabban menjen a szolgáltatás.
Mosógép

A mosógépek esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: Elöltöltős mosógépek esetében: Az ajtó belső keretén,alul a szűrőajtón, vagy az alsó burkolati elem mögött! Felültöltős mosógépek esetében: A fedél élén, az alsó burkolati elem mögött, vagy a gép hátulján!

Mosógép adattábla
Főzőlap

A főzőlapok esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: A főzőlap elején alul, vagy a hátulján az élén!

Főzőlap adattábla
Mikrohullámú sütő

A mikrohullámú sütők esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: Az ajtó élén, a keret élén, vagy a hátulján!

Mikrohullámú sütő adattábla
Tűzhely

A tűzhelyek esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: Az ajtó alján, a fedő/tepsi tároló oldalán, az ajtó kereten,

Tűzhely adattábla
Hűtőgép

A hűtők esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: Az zöldségtárolót kihúzva a hűtő oldalfalán!

Hűtőszekrény adattábla
Mosogatógép

A mosogatógépek esetében az adattáblát a következő helyeken találhatja meg: A ajtó élén, a gép hátulján, vagy a kereten!

Mosogatógép adattábla